Modern Instinctive Combat Kinetic System
Det har givet mig mere selvtillid. Ikke sådan en her-kommer-jeg-selvtillid, men en indre ro, en ro der bunder i ikke bare at kende situationen, men have trænet og trænet i det værste den kan udvikle sig til. Der er noget beroligende i at vide præcis, hvad man skal gøre for at overleve.
Det der har imponeret mig mest var nok, hvor mange forkerte forestillinger jeg havde om selvforsvar, og
INTRODUKTION
Modsat det indtryk man kan få igennem medierne… er vores del af verden, for det meste, et trygt og sikkert sted. Så chancen for at blive udsat for vold er forsvindende lille… men den er der......
og alene tanken om at der kunne ske noget, kan gøre folk utrygge, specielt hvis de ikke har nogle færdigheder i at beskytte sig selv. Har man derimod en solid viden om, og barsale færdigheder i, selvbeskyttelse imod vold, giver det én muligheden for at kunne gøre noget, man får valgmuligheden, hvor manglende viden efterlader én uden andet valg end at være i voldsmændenes magt.
Vores træning giver dig magten, og forståelsen af hvornår og hvordan den magt skal bruges. Du få sikkert aldrig direkte brug for vores træning, men den giver dig stadigt en forståelse af, og erfaring i, at du kan overleve og håndtere en overfald, og det alene er med til ændre utryghed til fornuftig adfærd. Når du oplever at det er dig der har magten, frigøre det dig, og medfører øget selvtillid,
og når utryghed og frygt forsvinder, kan du bedre se alt det gode som er omkring dig.
Men alt dette er stadigt kun en positiv bi-effekt, det primære formål med vores træning er fokuseret på at lære dig effektive metoder til at håndtere den type vold der er mest gængs i Danmark. Velkommen til vores hjemmeside.