Modern Instinctive Combat Kinetic System

Inden jeg startede hos Mick har jeg gået til karate og boksning. Jeg er flere gange blevet overfaldet, typisk af flere på en gang, og har ikke kunne bruge det jeg tidligere havde lært til at forsvare mig.
Hos MICKS lærte jeg flere forskellige teknikker, der netop viste mig hvordan jeg under et overfald, kunne få vendt situationen til min fordel, og uskadeliggøre en potentiel modstander hurtigt og effektivt.

HVAD GØR M.I.C.K.S. UNIK!
Hele vores system har en ny og unik tilgang til selvforsvar. Lige fra starten har vi været fri for traditionelle metoder, og udelukket været fokuseret på hvordan alle aspekter kunne gøres så effektive som muligt. Lige fra kampmetoderne til undervisningsformen og den fælles indøvningen. Vi har gennem mange års erfaring, video analyse og samarbejde med tidligere voldsmænd
samt en gennemgående forståelse for hvad der fysisk, og psykisk muligt under en adrenalin-fyldt kaotisk stress-situation, fundet nogle metoder til at beskytte os selv samt standser og uskadeliggøre de personer som er en umiddelbar trussel for os.
Dette er gjort gennem simple, intuitive bevægelser baseret på instinktive adfærds mønstre og grovmotorik, de er nemme at lærer og forbløffende effektive, uanset din størrelse, styrke eller atletiske evner. Ud fra de metoder, har vi skabt en måde at undervise på, som på en enkel og systematisk måde lader elever af alle typer lære metoderne grundigt og hurtigt. Indøvningen af de underviste metoder foregår under kontrollerede forhold som simulere voldsmænds adfærd og reaktions mønstre, og genskaber det kaos og forvirring man oplever under en virkelig voldsepisode. På den måde vil kursisten på bedst mulig måde få erfaring og ekspertise i at håndtere gængse overfald samt de fysiske og psykologiske udfordringer de præsentere. Resultatet af vores innovative system er at du på kortest mulig tid vil blive så effektiv som muligt i at håndtere de mest gængse og sandsynlige voldshandlinger udført af en eller flere angribere.